356 Speedster Replica

De 356 Speedster van Van Grinsven Classics


 

 

Van Grinsven Classics levert voor u de 356 Speedster. U kunt ervoor kiezen deze auto zelf te bouwen of kant en klaar af te nemen in de door u gewenste uitvoering. In principe is alles mogelijk omdat iedere 356 Speedster met de hand gebouwd wordt.

 

Als u ervoor kiest de 356 Speedster zelf te bouwen heeft u alleen een ingekort onderstel van een kever nodig en u kunt beginnen.

 

Van Grinsven Classics levert complete body’s. Deze body’s zijn van hoogwaardige kwaliteit polyester en voorzien van een degelijk stalen frame wat de stabiliteit ten goede komt. Standaard worden onze body’s voorzien van een zogenaamde schuurgelcoat. Deze toplaag is zachter dan normale gelcoat en schuurt een stuk gemakkelijker. Hierdoor bespaart u enorm veel tijd met strakmaken.

 

De body wordt geleverd inclusief bumpers, deuren en voor- en achterklep. Indien gewenst kan de 356 speedster ook voorzien worden van een hardtop.

 

Naast de body levert Van Grinsven Classics ook alle sierlijsten, rubbers, emblemen, etc.  welke nodig zijn voor de bouw van de 356 Speedster. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw kever onderdelen.

356 Speedster replica interieur